smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Black friday Helsingør Arrangementer oplevelser i Nordsjælland Oplevelser Hvad sker i Helsingør

Nordsjælland Kategori: Arrangementer oplevelser
Arrangementer oplevelser Helsingør 
Læs mere om Nordsjælland   Aktiviteter Arrangementer oplevelser Nordsjælland
Region Hovedstaden   Arrangementer oplevelser

Oplevelser aktiviteter Arrangementer oplevelser Det sker i Helsingør Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Arrangementer

Cityforeningen
Stengade 19
3000 Helsingør
Telf.: 32095925
Contact
Home Page
Sted: Helsingør

november fredag 25-11-2022  Butikkerne har åben til kl. 20:00  

Black friday Helsingør

Helsingør
  More info    - Butikkerne har åben til kl. 20:00

BLACK FRIDAY HELSINGØR 2022

Fredag den 25. November
Er du klar når til Black Friday Helsingør 2022   Du kan forvente vanvittige nedsættelser på mærkevarer fredag d. 25. november, når rigtig mange store og små forretninger åbner “dørene” for ekstremt gode Black Friday tilbud kort før jul.

Black friday Helsingør

Vi giver dig et overblik over, hvor du kan finde store rabatter hos attraktive forretninger. Find det du søger, blandt kategorierne her – rigtig god shoppelyst.

Black friday Helsingør

Den 26 november 2022 er det Black Friday i Danmark og vi vil anbefale, at du som forbruger er klar til at købe på dagen, da en række forbrugere er i markedet for at købe varer på netop den dag.

blackfriday logo

Vi danskerne har for alvor fået øjnene op for det amerikanske fænomen Black Friday. Stadig flere danske butikker har taget 'sort fredag'-konceptet fra USA til sig og sælger ud med gigantiske rabatter.

Vi har siden starten af året modtaget en række e-mails fra forhandlere der aktivt har taget shopping dagen til sig og det er vores klare opfattelse, at shopping dagen går amok i 2022, idet der udover alle de store forhandlere også har været ekstrem stor interesse for en række mindre forhandlere.

 Vi er blevet kontaktet af alt fra forhandlere af biler, dykkerudstyr, mobiltelefontilbehør, boligindretning, elektronik, computerudstyr og andre her inden den store shopping dag går amok.


Er der flere forretninger i Helsingør der vil vise deres Black Fridag tilbud, så send os et par fotos og lidt tekst.

Se også tilbud og opret din annonce på Black Friday Helsingør Cityforening

Nedenfor krazy tilbud i 2021    tilbud 2022 er snart klar.

Black Friday bliver i år promoveret på landsplan. Har du forretning i Helsingør eller en anden by, og vil du være med på Black Friday 2021, så send foto og tilbud til smilingdanmark.dk

Kronborg Cup 2016 Helsingør

Skousen fejrer Black Friday den 25. november 2021 og du er inviteret

I 2021 falder Black Friday på Fredag den 25. november og det er den dag hvor du kan få store rabatter og gode tilbud hos de aller fleste butikker, og Skousen er ingen undtagelse. Ved at Like os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du først i køen til at modtage de gode tilbud.


Rigtig mange køber julegaverne på Black Friday?

Og her er en række gode tilbud og rabatter netop denne dag og dermed også mange penge at spare. Det er altså en rigtig god ide at forberede sig og se på venner og families ønskesedler, og ved at finde ud af hvilke butikker der deltager i Black Friday.


Kom først til de gode tilbud på Skousen Black Friday
Hos Skousen fejrer vi selvfølgelig også Black Friday på Facebook. Her kan du deltage i konkurrencer og du vil få information om de gode tilbud vi har denne dag. Like vores Facebook side For at komme først i køen til alle de gode tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden For at modtage gode tilbud, som gælder til Black Friday.

Kronborg Cup 2016 Helsingør

Hvilke tilbud har Imerco på Black Friday?

Hos Imerco glæder vi os til at give vores kunder de bedste Black Friday tilbud, så du kan gøre nogle gode køb. Det vil vi faktisk gerne året rundt, men på Black Friday skruer vi op for de gode tilbud, og giver dig ekstra gode besparelser. Du kan shoppe de gode tilbud i Imercos fysiske butikker og på Imerco.dk, men du må vente til Black Friday fredag d. 26. november med at få udløst spændingen ift. hvilke Black Friday tilbud vi har. Dog er det ingen hemmelighed, at Imerco har gode Black Friday tilbud på masser af varer indenfor køkkenudstyr, borddækning, el og bolig.

føtex Helsingør

Føtex Black Friday 2021

Snart kan føtex slå dørene op for året´s Black Friday prisfest i vores butikker og online her på føtex.dk, hvor du kan finde nogle af årets skarpeste tilbud. Årets største handelsdag, Black Friday, er i år fredag d. 26. november og det er med at sidde klar, hvis du skal have fingrene i nogen af årets bedste tilbud.

Få klaret årets julegaveindkøb
Der er kun én måned til jul, når kalenderen siger Black Friday på den sidste fredag i november, derfor er det oplagt at starte julegaveindkøbene. Undgå stress og jag i juledagene og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på Black Friday – så sparer du samtidig en betragtelig sum penge.

føtex Helsingør

Black Friday hos Matas

Er du klar til de vilde Black Friday tilbud i Matas? Hvis du er typen, der elsker et godt tilbud, så er Black Friday helt sikkert din fest. Det er nemlig intet mindre end en dag i de gode tilbuds tegn, hvor Matas inviterer til et brag af et udsalg for hele familien. Udsalgsfesten løber af stablen fredag den 25. november 2022, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter.

Du kan opleve Black fredags tilbud i Matas butikkerne samt på matas.dk, hvor det bugner med særdeles skarpe Black Friday tilbudparfumer, cremer, makeup og mange andre vidunderlige produkter, der helt sikkert vil vække glæde hos dig eller en, du holder af.

Vinterferie på Teknisk Museum Helsingørfebruar mandag 13-02-2023      til:  lørdag 25-02-2023
Vinterferie på Teknisk Museum Helsingør
Vi glæder os til at byde velkommen til endnu et brøl af en maskinfest for hele familien. På programmet er bl.a. klassikeren Knust bil til frokost,....
Aktiviteter Arrangementer i Helsingør

Passage Gadeteater 2023 Helsingør Helsingørjuli mandag 24-07-2023      til:  lørdag 29-07-2023
Passage Gadeteater 2023 Helsingør Helsingør
PASSAGE FESTIVAL 2023 er en international gadeteaterfestival som samler Helsingør og Helsingborg på tværs af sundet i et unikt samarbejde.....
Aktiviteter Arrangementer i Helsingør

Page: 1
[1]   >