smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Oplevelser aktiviteter Koncerter Koncerter Det sker i Helsingør Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Koncerter

Kulturværftet
Alegade 2
3000 Helsingør
Telf.: +45 41 86 98 01
Contact
Home Page
Sted: Kulturværftet

august lørdag 29-08-2020    

Queen Machine + Best of Bowie

Helsingør
  More info Event Tickets Queen Machine + Best of Bowie

Queen Machine og Best of Bowie Helsingør 2020

Lørdag den. 29. august 2020. Queen Machine Kl. 20:00

Queen Machine

QUEEN MACHINE
I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. I sommeren 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine gæster Helsingør på den store scene i Kulturhavnen.

Hits som 'We are the Champions', 'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody' og utallige andre, præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship.

Queen Machine
Queen Machine

Det fem mand store Aarhus-baseret orkester - Queen Machine, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbillederne Queen. 

Bandet er garant for et brag af et show og en koncert, der er legendariske Queen værdig. Det er over 20 år siden, at Queens frontfigur,  Freddie Mercury, døde og efterlod en stor arv af legendariske sange: 'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody', 'Another One Bites in The Dust', 'Radio Ga Ga', 'Somebody To Love', 'I Want To Break Free', 'We Are The Champions' m.fl. Queen var lige så meget kendt for sine stort anlagte og farverige koncerter, der specielt i firserne toppede med store stadionkoncerter.

Gasbox
Gasbox

Det er dét, som et af de bedste tribute-bands overhovedet, toptunede Queen Machine, formår at leve op til ved deres altid udsolgte koncerter. Med en ekstremt velsyngende Bjarke Baisner Laursen i front er der lagt op til en tribute-koncert af høj klasse.

Lørdag den 29. Aug 2020 kl. 20.00-23.00

Queen Machine og Best of Bowie tager os med gennem hele spektret af musik-ikonets Bowies mesterlige bagkatalog. Billetsalget starter fredag den 8. november på

Best of Bowie 
Det danske band Best of Bowie spiller det britiske musik-ikon David Bowies allerstørste hits krydret med sange, som måske ikke nåede toppen af hitlisterne, men som alligevel blev ikoniske for Bowies karriere. Bowie var nemlig aldrig selv bange for at udfordre sig selv og sit publikum. Han insisterede på at forny sig selv og sin musik, og få andre rockstjerner har rørt ved så mange stilarter, spillet og komponeret musik med så mange forskellige stjerner i alle genrer. Bowie stod fadder til glamrocken, opfandt rollerne Ziggy Stardust og major Tom. Tog livet af dem, for at genopstå i soul, jazz, R&B, teatre, musicals med mere.

”Dette er netop det spændende ved at fortolke Bowie; De mange stilarter og udtryk. Det er et kæmpekatalog, man kan tage fra – nærmest uendeligt troede vi, indtil 2016 hvor David Bowie rejste videre. Best of Bowie er gennem hele spektret og håber, at I vil være med til at hylde én af rockmusikkens helt store kunstnere,” udtaler bandet. 

Best of Bowie har optrådt gennem årene de fleste steder i Danmark. Smukfest, Gimle, Amagerbio, Train, Viften samt en del festivaller, samt små og mellemstore spillesteder. Best of Bowie spiller for udsolgte huse i Danmark, men også i Sverige og Tyskland.

Programmet 29. august
Kl. 18.00 – koncertpladsen åbner
Kl. 19.00 – Milling & Molbech DJ-sæt
Kl. 20.00 – Best of Bowie
Kl. 22.00 – Queen Machine 
Kl. 23.15 – Koncert slutter og plads lukker

Queen Machine + Best of Bowie Helsingøraugust lørdag 29-08-2020    
Queen Machine + Best of Bowie Helsingør
Queen Machine er et fem mand stort Aarhus-baseret orkester, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbilleder....
Aktiviteter Koncerter i Helsingør

Queen Machine + Best of Bowie Helsingøraugust lørdag 29-08-2020    
Queen Machine + Best of Bowie Helsingør
Queen Machine er et fem mand stort Aarhus-baseret orkester, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbilleder....
Aktiviteter Koncerter i Helsingør

Page: 1
[1]   >