smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Oplevelser aktiviteter Jul jul Det sker i Helsingør Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Jul

Helsingør Cityforening
Stengade 19
3000 Helsingør
Telf.: 49 21 04 89
Contact
Home Page
Program Program Jul i Helsingør
Sted: Helsingør

december søndag 02-12-2018  Se åbningsdage    til:  mandag 24-12-2018

Jul i Helsingør

Helsingør
  More info    - Se åbningsdage

Jul i Helsingør 2018 Jul i Nordsjælland

Jul  i Helsingør

Jul i Helsingør så kommer julemanden ad søvejen

Jul i Helsingør

Når der er Jul i Helsingør ankommer julemanden pr. skib og bliver budt velkommen på kajen af glade børn og voksne, hvorefter Julemanden kører i hestevogn gennem byen til Axeltorv. Her tænder han byens gigantiske juletræ fra toppen, ved hjælp af en brandstige – og så er det jul i Helsingør! Julemanden kommer med Nissegarden til Kongekajen søndag den 2. december kl. 15.45. (Første søndag i advent.) Juletræet, som Scandlines H-H har foræret Helsingør, bliver tændt kl. 16.00 på Axeltorv.

Vær med til en festlig og traditionsrig optakt til julen i Helsingør.

Julen i Helsingør starter allerede den 1. December
 Musikskolens Lanterneoptog i samarbejde med Cityforeningen starter Jul i Helsingør den 1. december klokken 16:30 - 17:30 på Kulturværftet og går via Bjergegade og Stengade mens de synger lanternesangen til Simon Spies Plads hvor optoget slutter.


Jul i Helsingør

Nissegarden ankommer
Traditionen tro ankommer Nissegarden sammen med julemanden pr. skib til Kongekajen i Helsingør den første søndag i advent, der i år bliver søndag den 03 December.

 Derefter ledsager Nissegarden Julemanden, som i hestevogn køres gennem byen for at ankomme til Axeltorv, hvor juletræet tændes. kl. 16.00.

Der serveres glögg og æbleskiver m.m. fra pavillonerne på Axeltorv, hvor der også er marked og julehygge. 

Butikkerne i City har søndagsåbent fra kl. 12-17

Jul i Helsingør

Nissegarden og Jul i Helsingør
Nissegarden går march gennem Helsingør . 

Nissegarden spiller i Helsingør City søndag 3. december ved julemandens ankomst kl. 15.45 på Kongekajen samt 

lørdag 9. december, 

lørdag 16. december og

 lørdag 23. december kl. 12.00 – 13.00.

Disse dage starter  Marchen  i Toldkammergården, Havnepladsen 1.

Jul i Helsingør
Julemarked på Axeltorv

Julemarked  De 4 adventsweekender Lørd-Søndag 
på Axeltorv den 02. – 03. December 2017

Igen i år bliver der et stemningsfuldt julemarked med mange spændende boder på Axeltorv med det lille børnetog og mad og drikke lørdag den 2. december kl. 10.00 – 19.00 og søndag den 3. december kl. 12.00 – 17.00.

 De 2 følgende lørdage og søndage vil det være Cityforeningen der står for arrangementerne. 

Som noget nyt og spændende har vi arrangeret et juleloppemarked, hvor private personer vil tilbyde brugt julepynt, hjemmelavede julegaver og andre julerelaterede ting, som man forventer at finde på et juleloppemarked. Cityforeningen stiller gratis 15 røde hytter til rådighed for deltagerne. 

Til at forestå alt det praktiske, ikke mindst booking af deltagere, har vi allieret os med Pernille Riis, som i sommermånederne sørger for loppemarkedet på Simon Spies Plads. Der har allerede været så stor interesse for juleloppemarkedet, at hytterne er udsolgt i begge weekender. Der er oven i købet ventelister. Pernille sørger desuden for meget andet, bl.a. ponyridning og bondegårdsdyr m.m. til børnene.

Restauranterne omkring Axeltorv vil have åbent for udendørsservering, så man kan sidde og nyde synet af det store juletræ og den glade summen af handlende omkring juleboderne.

Julemarked I et juletelt med 18 boder +  vogne med lidt at spise og drikke, Cityforeningen samarbejder med Kramevent.

Jul i Helsingør

Bazaren holder åbent:

I de tre sidste adventsweekender vil spejdernes Prins Hamlet Gruppe desuden stå for salg af juletræer og vil også sørge for ekstra julestemning ved salg af varm kakao, pandekager, juledekorationer og pyntegran. Helsingør kommune har separat arrangeret, at der også vil være salg af juletræer på Axeltorv på hverdage. For at skabe ekstra liv og stemning på Axeltorv vil vi i år opfordre cafeer og restauranter omkring torvet til at flytte mad og drikkesalg ud på fortovet i weekenderne.

Onsdag den 13. december fra kl. 16.30. har musikskolen Luciaoptog i gaderne Stjernegade og Stengade med ca. 25 piger “Børnekor Stjerneskuddene” Start ved Kunstgalleriet, Sudergade 16.  (Aflyses i tilfælde af meget dårligt vejr.)

Jul i Helsingør Juleaktiviteter

Rigtig hjertelig velkommen til Jul i Helsingør!

Der er rigtig god grund til at glæde sig i denne søde juletid. Der er nemlig alle muligheder for at få alle sanser tilfredsstillet i Helsingør. Du kan vælge at gå på shopping og på julemarkedet og finde små søde julenisser eller lækre delikatesser. Eller hvad med at nyde den smukke julebelysning i byen til et varmt krus gløgg.

I år byder vi indenfor i Kulturværftet, der kan tilbyde en masse med kunst, kultur og viden. Det er et hus med plads til det alternative, det modige, det skabende og det lyttende – men også bare til det nydende. Vi vil lade jer selv bedømme, hvad der passer bedst ind i jeres juleprogram, men kom selv og oplev de særlige omgivelser og atmosfære.


Jul i Helsingør
Luciaoptog i Helsingør

Onsdag d. 13. december kan man opleve Luciaoptog i Helsingørs gader.

I samarbejde med Helsingør Cityforening stiller Helsingør Musikskole op med 25 piger fra ”Børnekor Stjerneskuddene”.

Optoget starter ved Kunstgalleriet, Sudergade 16, kl. 16.30, og går gennem Stjernegade og Stengade for at slutte i Helsingør Bycenter. Kom og oplev en fin tradition!

Jul på S/S BJØRN
Damp, store motorer og restaureret jule-magi på det gamle dampskib S/S Bjørn

Kom i julestemning på dampskibet S/S BJØRN. Lørdag den 9. December kl. 13:00 til 15:00 - Vær med til de hyggelige juleaktiviteter om bord og se juletræet blive hejst op i masten til sang og musik.


Jul i Helsingør

Julekoncert på Kronborg med Brdr. Launbjerg

Sidste år gav de kendte brødre Henrik, Jacob og Søren Launbjerg 3 udsolgte koncerter i Kronborg Slotskirke. I år gentager de succesen, men i endnu flottere rammer: intet mindre end Kronborgs Dansesal.

Repertoiret er en bred vifte af kendte juleklassikere, Mills Brothers, store musical hits og andre godbidder fra poppens verden. Brødrenes faste pianist Fredrik Mellquist sidder ved klaveret.

De to først udbudte koncerter d. 16. og 17. december er næsten udsolgt, derfor bliver der en ekstrakoncert søndag d. 17. december kl. 20.00.

FAKTA
Hvad: Julekoncert med Brødrene Launbjerg
Hvor: Kronborg, Dansesalen
Hvornår: 16. dec. Kl. 16.30, 17. dec. Kl. 16.30 (udsolgt!) + ekstrakoncert 17. dec. Kl. 20.00
Køb billetter her


Jul i Helsingør
Café Olai Juleudsmykning

Elsinore Lights vil få Helsingør til at stråle af lys i den mørke tid

Lysudsmykning fra d. 20. november. Ønsket er, at byen skal stråle af  lys, så butikkerne aktivt kan tiltrække besøgende der ønsker at opleve julens varme og hygge i den gamle købstad. - Cafe Olai er selvfølgelig med i kampen om den flotteste butiksudsmykning.

Jul i Helsingør

Nyhed: Juletoget fragter gæsterne til Helsingør gamle bydel
Som noget helt nyt kan man i år tage det hyggelige gamle juletog direkte til Helsingør. Toget kører fra Hellerup til Helsingør med 400 gæster  i weekenderne den 2., 3., 9. og 10. december 2017

Se Køreplan og priser her:

Med juledamptog til jul i Helsingør, - få steder i verden er så meget dramatik og juleglitter samlet på ét sted. Her mødes den drabelige fortælling med den overdådige Jul på renæssanceslottet Kronborg, mens Hamlets ånd svæver gennem gangene.

Lad julefreden sænke sig i december på Danmarks storslåede renæssanceslot. I slotsgården glimter lysene fra juletræerne, og duften af friskfældet gran og nybagte æbleskiver spreder sig.

Børnene kan få én på juleopleveren med eventyrteater, børneværksteder, højtlæsning og ponyridning.

For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med ølsmagning, julejazz og gospelkoncerter. Der er mere end 100 boder i slottets sale, hvor man kan gøre alle sine juleindkøb.

På Kronborg kan man også få inspiration til juledekorationerne af blomsterdekoratøren Stine Leth fra Fredensborg Slot. Små og store kan desuden klippe deres egen julepynt i slottets juleværksteder.

Tag med på slottets juleomvisninger, hvor børn og barnlige sjæle bliver klogere på, hvordan Christian 4. holdt jul, da han var dreng. I slottets sale listede den lille prins rundt i skyggen af sin far for at finde ud af, hvad han fik i julegave. Han sneg sig også rundt på slottet og smugkiggede, når hoffet muntrede sig med renæssancens julelege.

Børn kan fortrylles af Eventyrteatrets juledramaer eller de kan lave deres egne julegaver, julepynt og julegodter i slottets børneværksteder. Til de trætte børn er der højtlæsning af udvalgte juleeventyr i Dansesalen. Julemanden er selvfølgelig også klar til at modtage artige børns julegaveønsker.  

Axeltorv Julemarked  De 4 adventsweekender Lørd-Søndag
Kronborg Julemarked  De 2 første adventsweekender Lørd-Søndag

Julemarked på Kronborg Slot Helsingørnovember fredag 30-11-2018      til:  søndag 09-12-2018
Julemarked på Kronborg Slot Helsingør
Kronborg Slot fejrer julen med et stort julemarked, hvor du kan købe gaver til hele familien.....
Aktiviteter Jul i Helsingør

Jul på Esrum Kloster og Møllegård Græstednovember fredag 30-11-2018      til:  søndag 02-12-2018
Jul på Esrum Kloster og Møllegård Græsted
Traditionen tro åbner Esrum Kloster dørene til Nordsjællands mest stemningsfulde julemarked første weekend i decemberPå markedet vil man naturligvis k....
Aktiviteter Jul i Græsted

Jul i Hornbæk Den gamle Skurby Hornbækdecember lørdag 01-12-2018      til:  søndag 02-12-2018
Jul i Hornbæk Den gamle Skurby Hornbæk
Jul i den Gamle Skurby - et helt særligt julemarked med snert af saltvand i maritime omgivelser....
Aktiviteter Jul i Hornbæk

Jul i Helsingør Helsingørdecember søndag 02-12-2018  Se åbningsdage    til:  mandag 24-12-2018
Jul i Helsingør Helsingør
Jul i Nordsjælland og Jul i Helsingør sætter alle sejl til for at skabe en stor tilbagevendende begivenhed for hele familien, som virkelig er værd at ....
Aktiviteter Jul i Helsingør

Page: 1
[1]   >