smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Simons Golf Club European Senior Tour-turneringen- Shipco Masters Arrangementer Somons i Nordsjælland Oplevelser Hvad sker i Helsingør

Nordsjælland Kategori: Arrangementer Somons
Arrangementer Somons Helsingør 
Læs mere om Nordsjælland   Aktiviteter Arrangementer Somons Nordsjælland
Region Hovedstaden   Arrangementer Somons

Oplevelser aktiviteter Arrangementer Somons Det sker i Helsingør Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Arrangementer

3490 Kvistgaard
Telf.: +45 4919 1478
Contact
Home Page
Program Program Simons Golf Club European Senior Tour-turneringen- Shipco Masters
Sted: Kvistgård

maj onsdag 30-05-2018      til:  søndag 03-06-2018

Simons Golf Club European Senior Tour-turneringen- Shipco Masters

Helsingør
  More info

European Senior Tour-turneringen, Shipco Masters, d. 30. Maj -3. Juni 2018 i Simons Golf Club.

SIMONS GOLF CLUB BYDER EUROPEAN SENIOR TOUR VELKOMMEN  DEN. 30. MAJ -  3. JUNI 2018

Den publikumspopulære European Senior Tour kommer til Danmark i 2018. Det er Simons Golf ved Kvistgård i Nordsjælland, der bliver vært for en afdeling af Senior Touren.

Anledningen er, at Simons Golf fejrer 25 års jubilæum. Mange af de store golfkoryfæer stiller til start, bl.a. Ian Woosnam, der slog det første slag, da mesterskabsbanen blev indviet i maj 1993.

SIMON´S GOLF CLUB

– Det er med stor glæde, vi kan oplyse, at Simon’s Golf har indgået aftale med European Senior Tour om afholdelse af en European Senior turnering i forbindelse med Simon’s Golf 25 års jubilæum i maj / juni 2018. Det er en stor turnering at løfte, hvor vi forventer mange danske golfentusiaster som tilskuere til en enestående golfoplevelse på dansk grund, udtaler Morten Jaepelt.

SIMON´S GOLF CLUB

Det bliver 80’ernes og 90’ernes store golfstjerner, der bydes velkommen til Simon’s Golf bl.a. Colin Montgomerie og Ian Woosnam. Flere andre af de tidligere topspillere med store turneringssejre på CV’et vil stille op.

Simon’s Golf’s mesterskabsbane på 27 huller har tidligere været vært for en række store internationale golfturneringer bl.a. European Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour, ECCO Tour og nu også Senior Tour.

– Vi kan ikke forstille os en bedre måde at se tilbage på 25 fantastiske år end ved at invitere både golfens stjernespillere og danske golfentusiaster til et helt særligt golfarrangement, der er lavet for at glæde vores egne medlemmer i forbindelse med Simon’s Golf’s 25 års jubilæum. Det er lige i Simon’s Golf’s ånd, slutter Morten Jaepelt.

European Senior Tour afvikles over 54 huller og med deltagelse af 54 – 60 spillere, som spiller alle 3 dage. Det bliver fredag, lørdag og søndag samt Pro/Am events onsdag og torsdag. Vi ser frem til næsten en hel uge med golfoplevelser i særklasse i maj /juni 2018 på Simon’s Golf.

SIMON´S GOLF CLUB

Simon’s Golf Club har 27 huller bestående af tre 9-hullers sløjfer, er tegnet af den kendte britiske designer, Martin Hawtree. 18-hullers turneringsbanen til Shipco Masters udgøres af huller fra alle tre sløjfer. ”Det er et fantastisk anlæg, og jeg er spændt på at se det spændende forløb til turneringen,” fortæller Ian Woosnam.

Simon’s Golf Club var vært for Nordic Open i 2003, da Montgomerie sluttede på 2. pladsen, et slag bag Ian Poulter. Skotten returnerede i 2007 for at åbne 9 hullers udvidelsen af banen. Shipco Masters bliver spillet på en kombination af 18 huller udvalgt fra de tre 9-hullers sløjfer.

Simons Golfklub

For Simon’s Golf Club vil ankomsten af European Senior Tour fuldende et bemærkelsesværdigt firkløver, da klubben allerede har været vært for European Tour, Ladies European Tour og European Challenge Tour.

”Vi startede denne rejse for næsten 30 år siden, og vi er begejstrede for at kunne byde Ian Woosnam velkommen tilbage til Simon’s Golf Club som en del af vores ugelange fejring af vores 25 års jubilæum, ” siger ejeren, Arne Simonsen, ”Woosnam er en af sportens helt store navne, og vi glæder os over, at han vil vende tilbage og markere endnu et kapitel i klubbens historie.”

”Dette er det første navn i rækken af stjernespillere, som vi forventer at kunne offentliggøre i løbet af de kommende måneder, når vi forbereder den første Shipco Masters”.

Chef for European Senior Tour, David MacLaren, tilføjer: ”Vi er glade for at kunne bekræfte den første turnering på 2018 kalenderen og ligeså glade for at kunne offentliggøre vores tilbagevenden til Danmark for den første Shipco Masters. ”Teamet på Simon’s vil være fantastiske værter, og vi ser alle sammen frem til at se Senior Tour-spillerne spille på deres skønne anlæg. ”

Simon's Golf Club   Nybovej 5   3490 Kvistgaard   +45 4919 1478   info@simons-golf-as.dk

www.simonsgolf.dk

Kontakt tlf .   : 4919 1328
e-mail   : klub@simonsgolf.dk
Klubbens kontor er åbent for personlig betjening i sæsonen 1.3. - 15.10.
onsdag og torsdag        kl. 13.00 - 16.00 

Udenfor sæsonen og den daglige åbningstid, kan der lægges besked på klubbens telefonsvarer +45 49 19 13 28 som aflyttes hver dqag, ligesom mail også løbende besvares.

 

 

Black friday Helsingør Helsingørnovember fredag 23-11-2018  Butikkerne har åben til kl. 20:00  
Black friday Helsingør Helsingør
Er du klar når til Black Friday Helsingør 2017? Du kan forvente vanvittige nedsættelser på mærkevarer fredag d. 23. november....
Aktiviteter Arrangementer i Helsingør

Sundtoldsmarked i Helsingør 2019 Helsingøraugust lørdag 17-08-2019  Kl. 10:00 - 16:00  
Sundtoldsmarked i Helsingør 2019 Helsingør
Sundtoldsmarkedet fra Helsingørs storhedstid genopstår lørdag d. 17. august, når mere end 300 aktører i historiske dragter skaber 1800-tals stemning p....
Aktiviteter Arrangementer i Helsingør

Page: 1
[1]   >