søg her:
XpDetail Online

Frequently asked questions

Har du spørgsmål til os eller vores personale?, så stil dem her, vi er ved tasterne, og vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Er der noget du mener vi kan gøre bedre, så vil vi meget gerne i dialog med dig (der er altid plads til forbedringer)

Sidder du lige nu og mener vi overser noget eller har du et forslag til emner vi burde medtage her på siden? - så skriv en besked til os, eller send en Mail: parnell@xpdetail.dk

Har du spørgsmål til vore GRATIS detailsystem, eller har du problemer med opsætning af vore GRATIS Booking system, så spørg her.

Er du vidende om at en Restaurant, Hotel, B&B, eller en virksomhed er lukket, ophørt eller har skiftet adresse, så vil vi meget gerne vide det, send os en mail. Vi kan altid blive bedre og vi vil meget gerne høre hvad du mener.

SmilingDanmark samarbejder med Danske kommuner, Dansk industri og turisterhverv. Vi promoverer Danmark og Danske interesser globalt.

Vi samarbejder med SmilingDanmark.dk     Smiling-Restauranter.dk   Turistforeninger  og en hel vifte af Danske og internationale turistportaler.  Når du indtaster din Restaurant, B&B, Campingplads, Hotel eller virksomhed her, bliver du promoveret GLOBALT på mere end 50 portaler.

På alle vores Bed and Breakfast, Restaurant Campingpladser og Hotel portaler er der gratis Booking funktion, - Booking forespørgsel fremsendes direkte til din e-mail box - du betaler ingen Fee. Se Help


Webshop
28-01-2016
Julius Reinhart
 torsdag 28-01-2016  Julius Reinhart 

januar torsdag 28-01-2016    


Under betaling har i KONTANT - CREDITCARD - DEBITORER osv, men i har også en Web skop? - - har i også en Gratis Webshop? eller hvad betyder det?


.
Tonny Parnell 28-01-2016
3 enig2 uenig
cal1cal1

WebShop

Nej Julius Reinhart, det har vi ikke.

Men når du skriver en fakture, har du flere betalingsmåder

Hvis du har en webshop i forbindelse med din forretning, vil du måske pakke varen direkte fra din forretning, Hvis du sælger varer på en webshop og pakker dem direkte fra dit varelager i forretningen, skal varen afskrives som et salg og varelegeret skal nedskrives med mængden, du skriver måske en faktura fra kasseterminalen og inden du kan printe fakturaen, afkræver systemet dig en salgsmetode, her klikker du WebShop, og salget registreres som salg fra din Webshop


.

FAQ Webshop SupportPage: 1
[1] >
 
 
 
 Capital_Region_of_Denmark