smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Segs ApS Ny Kronborgvej 3000 Helsingør Nordsjælland

Region Hovedstaden Hus have og fritid Nordsjælland  Tour guide
Segs ApS Helsingør
 Page: 1
[1]   >
Tour guide 
Program
Segs ApS
Ny Kronborgvej 3000 Helsingør

Segway Tour guide Helsingør

Lej en Segway hos Segway Tours Helsingør

Oplev Helsingør på Segway. Uanset om du vil have hele historien eller om du bare ønsker at prøve den fantastiske følelse af at køre på en Segway, så har vi turen for dig. Vi ses hos Segs

Vores virksomhed Segs har rødder i Helsingør, og giver dig mulighed for at opleve Helsingør på en ny, spændende, unik og innovativ måde.

Jeg Uffe er født og opvokset i Helsingør og har derfor naturligt haft alle Helsingørs seværdigheder på tæt hånd. Mit yndlingssted er uden tvivl Kronborg og turen rundt på voldene. Her kan jeg koble fra en ellers travl hverdag og nyde udsigten, både til Kronborg, byen og over Øresund til Sverige.

Jeg Itay er også født i Helsingør, og  jeg har altid haft en tilknytning til byen og har de sidste 15 år boet i og omkring Helsingør. Mit yndlingssted er helt klart de gamle stræder i Helsingør og måske mest af alt Anna Queens Strædet, hvor jeg selv engang har boet.

Med vores udgangspunkt ved de gamle værftshaller er der lagt op til en historisk rejse i gamle Helsingør. Oplev eksempelvis den smukke tur rundt om Kronborg, eller bliv ført rundt i Helsingørs gamle gader og stræder, og hør de spændene historier.

Segs - Segway Tours Helsingør laver også firmaarrangementer så ring og book en anderledes dag :-) +45 91 520 520 eller send en mail på  info@segs.nu eller kontakt Segway Tours Helsingør her

Lej en Twizy hos Segway Tours

Lej en Twizy hos Segway Tours Helsingør

8 Timer (11 – 19) – DKK 699 / EUR 94
3 Timer (11 – 14 or 16 – 19) – DKK 399 / EUR 54
½ Time – DKK 199 / EUR 27

Lej en elektrisk bil til 1 eller 2 personer. En sjov El Twizy kan køre op til 80 kilometer på en fuld ladning, du kan f.eks. nå til Louisiana, Tegners museum, Hornbæk eller endda til Gilleleje. Twizy er hurtig og kan køre op til 80 km/t og er at betragte som alm. bil i trafikken.

Du kan leje en Twizy fra Segs kontoret ved Kultur havnen. Her vil vores guide instruere dig i sikker brug af  El Twizy, før du begiver dig ud I trafikken. Twizy bilen skal returneres samme sted som du lejer den fra.

Lej en Twizy hos Segway Tours Helsingør

Uddrag af leje betingelser.

Det kræver kørekort til bil, og der tages en kopi af dit kørekort af hensyn til forsikring.

Bilen ejes af  Kronborg Auto A/S’, og er fuldt forsikret af Kronborg Auto A/S. Bilen er teknisk set fuldt funktionel når du lejer den. Twizy må kun køres i Danmark og af dén person som har lejet bilen.

Lejeren er fuldt ansvarlig for alle skader der matte ske, og ved selvforskyldte skader, skal lejer dække omkostninger op til DKK 5.000 (EUR 667). Det er muligt at tegne en heldags-forsikring på DKK 75 (EUR 10), som reducerer selvrisikoen til DKK 1.000 (EUR 133).

Max 2 personer per bil.

 

Events

Segs kan tilbyde dig, dit firma, dine venner eller din familie, sjove og spændende oplevelser. Vi har vores efterspurgte daglige fastlagte guidede ture – men vi skræddersyr gerne turene helt efter dit eget ønske.

Vi laver firmaarrangementer, private fødselsdage, polterabends, bryllupper, mv.

Ring på +45 91 520 520 eller send en mail på info@segs.nu og få et uforpligtende tilbud til netop dit arrangement.

Gavekort

Hvis du ønsker at købe et gavekort til Segs, så ring venligst til os på telefon +45 91 520 520 for booking af turen.

 

Book Guidede Segway-ture  

Velkommen til Segs
Uffe & Itay

Du kan kontakte Segs på mail:  info@segs.nu

Eller ringe til os på +45 91 520 520

Segs ApS
Krondrevet 60,
3140 Ålsgårde

Alle ture starter fra Ny Kronborgvej, 3000 Helsingør
Ny Kronborgvej 2 (De gamle værftshaller), Helsingør 3000
Cvr. nummer – 35636544 

Tourguide Segs ApS Helsingør ligger i Helsingør, og vi vil byde dig velkommen.
Hvis du besøger Segs ApS Helsingør, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Helsingør.


Se bedømmelse Bedømmelse af Segs ApS Helsingør, Har du ris eller ros til denne virksomhed, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Segs ApS, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER

Segs ApS ElsinoreSegs ApS Ny Kronborgvej 3000 Helsingør

Oplev Helsingør på Segway. Uanset om du vil have hele historien eller om du bare ønsker at prøve den fantastiske følelse af at køre på en Segway, så har vi turen for dig. Vi ses hos Segs

Hus have og fritid Tour guide Helsingør

Page: 1
[1]   >