smilingdanmark.dkSmilingDanmark

 Bygge og anlæg
Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornbæk Hornebyvej 65

Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornebyvej 65 3100 Hornbæk Nordsjælland

Region Hovedstaden Bygge og anlæg Nordsjælland  Tækkearbejde
Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornbæk
 Page: 1
[1]   >
Tækkearbejde 
Tækkemanden Horneby Hornbæk
Hornebyvej 65 3100 Hornbæk

Tækkemanden Horneby Hornbæk

Stråtag Alt tækkearbejde udføres – Tækkemanden Horneby kører på hele Sjælland.

Stråtag Tækkemanden Horneby Hornbæk

Vi sætter en ære i at opretholde de gamle egnstraditioner, men er også åben for nye og mere moderne udfordringer. Med 20 års erfaring som håndværker kan vi lave det meste. Vi er specialister i stråtage, men udfører også spåntag, tagpap og tegltage. Vi tilbyder energivejledning, tømrer/snedkerarbejde og have/anlægsarbejde.

Vi tilbyder følgende:

  • Tækkearbejde
  • Reparationer
  • Kviste/vinduer
  • Rygninger
  • Brandsikring
  • Tømrer- & snedkerarbejde

Kvalitet
Vi arbejder med respekt for håndværket og den nordsjællandske tækkestil i udseende og udførelse. Vi tækker efter Tækkevejledningen udarbejdet af ”Dansk Tækkemandslaug”. Vi udfører løbende kvalitetskontrol af tækkerør og det udførte tags slidlag, tykkelse og hældning på rør. Vi yder 5 års garanti på tækkearbejde.

Stråtag Tækkemanden Horneby Hornbæk
Nyt Stråtag

Materialer
Alt efter hvornår på året arbejdet udføres bruges enten danske/ svenske eller tyrkiske(fra området omkring Sorte havet) tækkerør. Det gælder for alle tre typer, at de er meget ensformige i både farve og brudstyrke. Rygningen udføres med havrehalm(langhalm) i fuglenet eller hønsenet med rygtræer i flækket eg.

 

Tækkemetode 
Vi anvender skruemetoden; En skrue med 1 mm rustfri jerntråd fastgøres i lægten med skruemaskine og strammes over 3,8mm galvaniseret jernstang (kæp) med sækkestrammer.

 

Brandsikring
”Sepatec” – en nem og billig løsning. En dug af glasfiber monteres oven på lægterne. Den hindrer, at ilden kan løbe på bagsiden, og brandens hastighed nedsættes væsentligt. Hvis der eventuelt er problemer med træk i huset, kan en løsning med gips på spærene vælges. Denne laves tæt i alle kanter med en fuge og nedsætter derved trækgener og som ”sepatec” ildens mulighed for at brede sig hurtigt.

 

Stråtag Tækkemanden Horneby Hornbæk

Lægter
Hvis der skal skiftes lægter udskiftes de til godkendte T1 lægter ifølge gældende regler. Tagets udseende Tagets tykkelse vil blive ca. 28cm(min. 25cm) med et slidlag til kæp på ca. 14cm(min. 10cm). Tagskæggets vinkel ca. 80º med udhæng på ca. 20cm. Det tilstræbes at få en ensartet overflade, både i farve og tekstur.

 

Tagets holdbarhed.
Under normale omstændigheder vil levetiden for et tag med en hældning på 50 grader typisk være 40-50 år. Det er vigtigt for tagets levetid, at man vedligeholder rygningen. Den beskytter de øverste bind mod solens uv stråler og sikrer, at der ikke trænger vand ind i stråtaget. Rygningen fornys ca hver 4-5 år

Ring og få et gratis tilbu på Tlf. 25 21 77 52

tagtækkere Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornbæk ligger i Hornbæk, og vi vil byde dig velkommen.
Hvis du besøger Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornbæk, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Hornbæk.


Se bedømmelse Bedømmelse af Tækkemanden Horneby Hornbæk Hornbæk, Har du ris eller ros til denne virksomhed, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Tækkemanden Horneby Hornbæk, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER

Tækkemanden Horneby Hornbæk HornbaekTækkemanden Horneby Hornbæk Hornebyvej 65 3100 Hornbæk

Stråtag Alt tækkearbejde udføres Tækkemanden Horneby kører på hele Sjælland

Bygge og anlæg Tag Tækkere Hornbæk

Page: 1
[1]   >