smilingdanmark.dkSmilingDanmark

BIOBURN.dk ApS Gladsaxevej 311 2860 Søborg Stor København

Region Hovedstaden Hus have og fritid Stor København  Pejse og brændeovne
BIOBURN.dk ApS Søborg
 Page: 1
[1]   >
BIOBURN.dk ApS
Gladsaxevej 311 2860 Søborg

Biopejse uden skorsten, perfekt alternativ til en pejs!

En biopejs giver dig en unik mulighed for at få åben og autentisk ild i dit hjem, helt uden behov for skorsten.

Vauni biopejs  BIOBURN Bio pejse og bioethanol
Køb billig bioethanol til din biopejs

Biopejse brænder på bioethanol, og du slipper derfor for en masse bøvl med installation og rengøring. Du kan frit rykke rundt på biopejsen som din indretning skifter - nogle biopejse egner sig tilmed godt til indbygning, og andre kan man tage med ud på sin terrasse.

Køb billig bioethanol her
Køb billig bioethanol til din biopejs

Dertil kommer det at en biopejs hverken udleder farlige stoffer eller partikler, det eneste den gør er ligesom stearinlys at bruge lidt ilt fra rummet. Det betyder at du blot skal lufte lidt ud eller have et vindue på klem, men det gør ikke så meget idet en biopejs alligevel varmer.

Vi ved at der efterhånden findes et stort udvalg af bioethanol pejse, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige pejs. Det er vigtigt at prisen ikke er den afgørende faktor for hvilken pejs du vælger. Du bør hellere fokusere på at finde en sikker biopejs, eventuelt med en uvildig godkendelse.

Sådan fungerer en biopejs

Fælles for biopejsene er brændslet bioethanol. Samtlige pejse har et brændkar der påfyldes med bioethanol. Spilder man skal man selvfølgelig tørre op, herefter antænder man blot bioethanolen med en langhalset fyrfadslighter.

Du får varmen med det samme, og de behagelige flammer kommer der godt gang i efter 5 minutter. Du kan altid slukke pejsene, hvilket giver utrolig fleksibilitet. Det er også muligt at regulere flammestørrelsen, og dermed påvirke varmemængden samt brændetiden du får med vores pejse.

Går pejsen ud af sig selv – og vil du tænde op igen, anbefaler vi altid at man venter 10 minutter til pejsen er kølet af igen. Herefter kan du blot påfylde bioethanol og tænde med en langhalset fyrfadslighter.

Varme og hygge

Med en af vores pejse får du ikke bare en masse hygge, men også en god del varme. Hvor en brændeovn typisk giver i omegnen af 9 kW, får du med en biopejs 2-4 kW – dog uden et varmetab i skorstenen. Pejsene er derfor ideelle til at hæve temperaturen et par grader i hjemmet.

bioethanol BIOBURN.dk ApS Søborg ligger i Søborg, og vi vil byde dig velkommen.
Hvis du besøger BIOBURN.dk ApS Søborg, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Søborg.


Se bedømmelse Bedømmelse af BIOBURN.dk ApS Søborg, Har du ris eller ros til denne virksomhed, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til BIOBURN.dk ApS, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER

BIOBURN.dk ApS SoeborgBIOBURN.dk ApS Gladsaxevej 311 2860 Søborg

En biopejs giver dig en unik mulighed for at få åben og autentisk ild i dit hjem, helt uden behov for skorsten

Hus have og fritid Bio pejse Søborg

Page: 1
[1]   >