smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Visit Løkken Nordjylland Nord Vælg en region i menuen øverst til venstre
Loekken
Løkken  Indbyggere: 1589
Hjørring Kommune: Arne Boelt (S)
Kommunens Indbyggere: 65405
Større byHjoerring
International Lufthavn: Aalborg
Distance til: Hjoerring 25 Km
Km2: 126 km2 Område: Nordjylland Nord
Region: Region Nordjylland
Vælg område i menuen øverst til venstre

Visit Løkken

Visit Løkken

Løkken tilbyder et væld af oplevelser for alle aldre. I sommermånederne er der koncerter, loppemarkeder, antikke markeder, strand aerobic, konkurrencer og guidede ture i byen og klitterne. På Løkken Strand vil du stadig finde fiskekuttere der trækkes op på stranden efter en tur ud på havet, og hvis du vil du kan tage nogle af deres fangster med hjem.

Løkken turistforening
Løkken fiskere

Løkken var i 1950 et vigtigt center for fiskeri, og den tredje største fiskerflåde på vestkysten. Dengang blev op til 50 både landet på kysten når fiskerne bragte deres fangst hjem. Der er ikke mange fiskere tilbage i dag, men du kan stadig se molen, signal masten, tjære pit og redningsstationen, (nu kystfiskeri museum).

Løkken turistforening
Løkken Strand

Løkken bag klitten
Den helt specielle atmosfære i Løkken opstår, når man blander elementer som hav og strand, spændende butikker, hyggelige restauranter, gamle huse og et unikt fiskermiljø fra gammel tid.

Gå selv på opdagelse i Løkken og mærk stemningen blandt Løkkens butikker og seværdigheder. Nærmere stranden kan en by nærmest ikke ligge....

Løkken by er levende fra morgen til aften, der fra tidlig morgen til de små timer et hav af turister, og Løkken er en aktiv og nuanceret shopping oplevelse. Mange af de lokale butikker har åbent hver dag hele året rundt, nogle af dem indtil sent på aftenen - og der er masser at vælge imellem.

Fra påske til midten af oktober vil du i hovedgaden finde en vifte af aktiviteter for hele familien.

Løkken turistforening

Løkken strand

Løkken har en skøn strand med mange muligheder for oplevelser året rundt.

Molen, fiskerbådene og Løkkens vartegn i klitterne sætter scenen for skønne gåture om vinteren.

I sommerhalvåret reflekterer de hvidmalede badehuse såvel lys som måneskin på sin helt egne måde og den brede sandstrand danner rammen om skøn badeferie.

Gå en tur, tag en dukkert, eller deltag i en guidet tur - du kommer hjem med fornyet energi fra Løkken Strand, hvad end du vælger!

Se og oplev Løkken
Løkken er rig på oplevelser, arrangementer og fuld af stemning i sommerperioden. 

Der er ikke langt mellem attraktioner i og omkring Løkken

Se også hvad vi kan tilbyde til børnefamilier og til aktiv ferie.

Løkken er desuden det oplagte udgangspunkt for større attraktioner i Nordjylland, med sin beliggenhed under en times kørsel fra fx. Aalborg, Hirthals og Frederikshavn!

Løkken turistforening
Løkken turistinformation

Turistinformation for Løkken og omegn.
Løkken Turistbureau
Jyllandsgade 15
9480 Løkken

Åben 01.01-31.12
- lukket søndage og helligdage og onsdag i ydersæsonen.

Restauranter, ferielejligheder, henvisning til hotelbooking og Bed & Breakfast, henvisning til conference og mødelokaler, golfudstyr, fisketegn, færgebooking via Stenaline, cykelkort, campingpas til Danmark og hele Europa.

Brochurer fra Toppen af Danmarks område (Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Tversted, Skagen, Frederikshavn, Sæby og Hjørring. Salg af Løkken plakat, postkort, frimærker samt bogmateriale om Løkkens natur, kultur og historie. Løkken Koncert-billetter i forsalg.

Turistbureauet findes på adressen Jyllandsgade 15, mellem Løkken Apotek (i den anden ende af bygningen) og SuperBrugsen Løkken. Der er mange p-pladser (gratis) lige uden for døren og busterminalen ligger ligeledes ved siden af bureauet. 


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.
DK DK