Vi beklager dybt

Tourist Western Greenland
SmilingDanmark
SmilingDenmark.dk

Vi arbejder på højtryk For at etablere en ny redigeringsside til lokalområder, vores succes overrasker os og IT sikkerheden kræver hele tiden udvikling og nye metoder til upload af nye lokalområder.

Vi arbejder på sagen og håber vi kan stå til rådighed For indtastning af nye emner om Western Greenland i løbet af et par måneder.

Vi står snart klar til at betjene dig igen

ER du, - representerer du, eller er du meget interesseret i egnshistorie, Ved du noget om Western Greenland og vil du hjælpe os? vil vi være meget intereseret i din viden.

Hvis du sender din viden til os, skrevet i alm. htlm tekst og vedhæfter dine fotos i en mail til os, vil vi være meget glade og vi lægger selv hele teksten op på denne portal, på forhånd tusind tak

Smilingdanmark.dk er en non profit turistportal der udelukkende har til formål at promovere Danmark og Western Greenland derfor er dit bidrag meget velkommen

NB: Vi samarbejder med en hel vifte af globale og internationale turistportaler, Vi er også i Kina Japan Korea, Ikke mange Asiater kan læse Dansk, derfor er det vigtigt at du sender tekst til og os på både Dansk og Engelsk.