smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 Aktiviteter Festival i Nordjylland Syd Oplevelser Hvad sker i Aalborg

Aktiviteter Kategori: Aktiviteter Festival Nordjylland Syd
Aktiviteter Festival Aalborg 
Læs mere om Nordjylland Syd   Aktiviteter Festival Nordjylland Syd
Region Nordjylland   Aktiviteter Festival

Oplevelser aktiviteter Aktiviteter Festival Det sker i Aalborg Nordjylland Syd

 Page: 1
[1]   >

Aktiviteter

Tall Ships Races
Aalborg
9000 Aaalborg
Home Page
Sted: Tall Ships Races Aalborg
Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 video
august torsdag 04-08-2022      til:  søndag 07-08-2022

Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022

Aalborg
  More info

Tall Ships Races Aalborg 2022

Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2019. Når klokken slår højsommer 2022 bliver Aalborgs midtby omdannet til en stor maritim festplads. Mere end 90 skibe vil lægge til kaj og Aalborg Havnefront vil summe af mennesker, musikken vil strømme fra arrangementsområdets scener og flot fyrværkeri fylde himlen.

The Tall Ships Races, fra den 4. til 7. August 2022

Tall Ships Races
Tall Ships Races

Aalborg bliver for femte gang vært for den internationale kapsejlads, The Tall Ships Races, fra den 4. til 8. Aug 2022. Den internationale organisation bag begivenheden, Sail Training International, har netop offentliggjort de fire havne, der i 2019 skal være værter og dermed udgøre ruten, som sejlskibene skal sejle. Foruden Aalborg, der er starthavn, drejer det sig om to norske havne Fredrikstad og Bergen samt endnu en dansk havn, Århus, hvor kapsejladsen slutter.

Tall Ships Races
Tall Ships Races

Ud over de mange sejlende gæster vil byen også med glæde byde velkommen til gæster fra Nordjylland og andre dele af landet, som gerne vil tage del i den helt udsædvanligt festlige stemning, som dette mylder af store og små skibe har med sig i kølvandet.

 

Tall Ships Races
Tall Ships Races


Musik og underholdning på havnefronten i Aalborg
På Aalborgs Havnefront vil der blive opstillet scener, caféområder, salgsboder og der vil være et væld af aktiviteter. 

Besøg på skibene
Under The Tall Ships Races vil der være mulighed for at besøge mange af de store skibe og på Aalborg Events hjemmeside vil det blive muligt at booke plads online.

Se hvilke skibe der deltager
På Aalborg Events hjemmeside kan du følge med i hvilke skibe der har tilmeldt sig. Efterhånden som skibene tilmelder sig offentliggøres et foto af skibet og et link til skibenes egen hjemmeside, hvor du kan læse mere. Sidste frist for skibenes tilmelding er den 1. maj 2022.
Se de tilmeldte skibe til Tall Ships Races i Aalborg 2019

Et tilbageblik på The Tall Ships Races
I 1999 kom The Tall Ships Races til Aalborg for første gang. På det tidspunkt hed det The Cutty Sark Tall Ships' Races på grund af, at whiskey producenten Cutty Sark var sponsor. Det var en umådelig succes, der øjeblikkeligt ledte til et  krav om en gentagelse.

Den kom i 2004, hvor et forudgående royalt besøg og en koncert med Safri Duo fra Limfjordsbroen sammen med de smukke sejlskibe fik cirka 1 mio. Mennesker til at besøge Aalborg havnefront. Der skulle gå seks år før The Tall Ships Races vendte tilbage til Aalborg, og succesen har naturligvis i hus igen i 2010.

The Tall Ships Races blev afholdt første gang i 1956 og havde startshavn i Torbay (England) og endte i Lissabon (Portugal). Løbet havde dengang, ligesom i dag, til formål at skabe et regatta for verdens smukkeste sejlskibe hvor de mange tusind unge besætningsmedlemmer kunne mødes på tværs af nationaliteter.

Komiteen Sail Training International  blev oprettet og havde ansvaret for løbet. 20 sejlskibe deltog i det første løb, som var fordelt på to klasser: dem under og dem over 100 tons.

Verdens største kapsejlads
Regattaen blev så stor en succes at det siden er blevet arrangeret, først hvert andet år og derefter hvert år i forskellige havnebyer rundt om i Europa. The Tall Ships Races er i dag verdens største, årligt tilbagevendende kapsejlads for skole- og øvelsesskibe.

Hvert år deltager ca. 100 skibe af størrelsen fra 30 til 300 fod med besætninger, der samlet udgør 3.000 – 4.000 unge mennesker fra omkring 30 forskellige nationer.

Læs mere om The Tall Ships Race og kom og tag del i den helt store maritime fest i Aalborg til sommer.

Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 Aalborgaugust torsdag 04-08-2022      til:  søndag 07-08-2022
Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 Aalborg
Hvert år deltager ca. 100 af Verdens smukkeste sejlskibe af størrelsen fra 30 til 300 fod med besætninger, der samlet udgør 3.000 4.000 unge menneske....
Aktiviteter Aktiviteter i Aalborg

Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 Aalborgaugust torsdag 04-08-2022      til:  søndag 07-08-2022
Tall Ships Races kommer til Aalborg i 2022 Aalborg
Hvert år deltager ca. 100 af Verdens smukkeste sejlskibe af størrelsen fra 30 til 300 fod med besætninger, der samlet udgør 3.000 4.000 unge menneske....
Aktiviteter Aktiviteter i Aalborg

Page: 1
[1]   >