smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Nib Festival Arrangementer Nibe i Nordjylland Syd Oplevelser Hvad sker i Nibe

Aktiviteter Kategori: Arrangementer Nibe Nordjylland Syd
Arrangementer Nibe Nibe 
Læs mere om Nordjylland Syd   Arrangementer Nibe Nordjylland Syd
Region Nordjylland   Arrangementer Nibe

Oplevelser aktiviteter Arrangementer Nibe Det sker i Nibe Nordjylland Syd

 Page: 1
[1]   >

Arrangementer

Nibe Festival
Nibe
Sted: Skalleskoven

juni onsdag 30-06-2021      til:  lørdag 03-07-2021

Nib Festival

Nibe

Event Tickets Nib Festival

Nibe Festival

Nibe Festival ”Campen” flyttes, opgraderes og navngives
Du kender måske allerede til campingområdet Camp Vest, da det er den tidligere gratis Telt Camp ved indgangen til Skalskoven og den ikoniske ”Nibe-hæk”. Camp Øst er derimod et helt nyt område, der ligger øst for Skalskoven og under 500 meter til Blå Scene. Her er masser af plads til aktiviteter døgnet rundt i naturskønne omgivelser.

Nibe Festival Camp Øst
Er du klar til et helt nyt område, hvor der er plads til masser af liv, festglade mennesker og øl-bowling mellem teltene? Og hvor du vågner med naturen, friheden og vennerne som nabo? 

Nibe Festival Camp Øst er for dig, der vil have lidt mere gang i den, men stadig mulighed for selv at vælge komforten til og fra. Der er plads til alle – ung eller gammel. Det vigtigste er, at du får en sjov og uforglemmelig oplevelse.

Himmelbjerget
Nibe Festival

Nibe Festival Området forbindes med Camp øst området via en drønhyggelig skovsti fyldt med fuglekvidder, overraskelser og festivalstemning. Skovstien fører dig gennem Skalskoven og direkte op til Blå Scene på under 500 meter.

Og selvfølgelig er det stadig gratis at bo i dét område – medmindre man foretrækker at leve campinglivet i caravanområdet eller bestiller et opstillet telt.
Hjejlen Silkeborg silkeborgsøerne
Hjejlen Silkeborg

Nibe Festival Camp Vest
Er du til lidt mere luksus, komfort og service? Så er Camp Vest måske mere noget for dig.

Camp Vest kender du måske fra tidligere og er placeret nedenfor den berømte Nibe-hæk. Her får du hurtig adgang til Skalskoven, udsigt til Limfjorden og masser af service. Fællesnævneren er luksus, rent og relativt roligt.

Området kommer også til at huse vores andre betalingscamp som fx Lux Camp, der i samme omfang bliver en smule udvidet og opgraderet. Resortet videreføres og Camp Karma videreudvikles. Derudover rummer området flere shop-til-områder og muligheder, som vi glæder os til at fortælle mere om senere. Tuborg Sommer Camp erstattes af andre koncepter.

Læs mere om Camp Vest.

Nibe Festival salget starter ultimo februar
De to nye campingområder åbner til sommer, og vi glæder os til at vise jer alle opgraderingerne. Vi har store forventninger til de nye områder, og arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden d. 30. juni, hvor Nibe Festival officielt åbner.

Campingsalget starter ultimo februar, og vi vil derfor løbende opdatere med info og nyheder om de to nye campingområder. Vi kommer til at inddrage vores gæster i udformningen og indholdet, så vi sammen kan lave de fedeste campingområder.

Har du spørgsmål til de nye campingområder? Så få svar på dem her.

Nib Festival Nibejuni onsdag 30-06-2021      til:  lørdag 03-07-2021
Nib Festival Nibe
KÆMPE CAMPINGNYHED ???? Skal du overnatte i Skalskoven under Nibe Festival til sommer, så kan du glæde dig til en gigantisk opgradering. Byd vel....
Aktiviteter Arrangementer i Nibe

Nib Festival Nibejuni onsdag 30-06-2021      til:  lørdag 03-07-2021
Nib Festival Nibe
KÆMPE CAMPINGNYHED ???? Skal du overnatte i Skalskoven under Nibe Festival til sommer, så kan du glæde dig til en gigantisk opgradering. Byd vel....
Aktiviteter Arrangementer i Nibe

Page: 1
[1]   >