Udvikling Generel Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >
september fredag 13-09-2013
Generel
Tonny Parnell
Helsingør

Helsingør i udvikling "Krisetid" var dengang

Helsingør

"Krisetid" er datid uden for Helsingør´s Kommunegrænse.

Vi hører, - og alle indikatorer siger vækst og fremgang. - Aktiemarkedet i USA er steget kraftigt det sidste halve år, - USA er i kraftig vækst, faldende arbejdsløshed og boligmarkedet er stabiliseret.

Vækstlokomotivet Tyskland trækker nu igen, - der er mere styr på Grækenland - Portugal - Italien og Spanien.

Her hjemme falder arbejdsløsheden, C20 Indekset stiger kraftigt og boligmarkedet er opadgående.

I den seneste DI analyse, spores fremgang og øget likviditet i alle Kommuner, Undtagen Helsingør Kommune hvor likviditeten pr. indbygger er faldet med hele kr. 11.000,00 og skattegrundlaget falder stadig.

Spørger du den enkelte detailhandler i Helsingør, har der det sidste halve år været en spirende optimisme.

Men Helsingør var før "krisen", og er nu stadig 25 år bagud i udvikling, - - Det er problemet.

Her er det Helsingør´s elendige placering i erhvervsvenlighed,- økonomiske rod og slendrian i Kommunen, hæmmer den vækst og udvikling Helsingør har så hårdt brug for.

Derfor er det altafgørende at Helsingør ved det kommende kommunalvalg, får sammensat et handlekraftigt byråd med en rygrad der kan få økonomien på sporet, - rette op på den elendige erhvervsvenlighed og skaffe arbejdspladser, virksomheder og børnefamilier til Kommunen.

Det kan kun gøres ved en gennemgribende sanering og modernicering af den foreliggende Kommuneplan og samtlige underliggende lokalplaner, således der gives mulighed for et løft i boligstandarden, samt en mere nutidig tankegang og udvikling af indre by, - Brands og kvalitets forretninger, mere liv og hygge efter kl: 17:00.


Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Page: 1
[1]   >