Hjælp til indtastning

BEMÆRK! - Alle vores portaler er I-Phone venlige, men IKKE redigeringssiderne, og du får et meget bedre overblik ved brug af en alm. PC til oprettelse og redigering.

Restaurant with Meeting rooms"Meeting rooms
Restaurant with Meeting rooms"Internet
Restaurant with Meeting rooms"Parking

Niagara Falls Skylone Tower
Niagara Falls  Canada

Cafe Olai Helsingør

Niagara Falls Restaurant    

Åbningstider:
Hverdage 07:00 til 23:00
Helligdage 10:00 til 22:00

Det du ser her med grøn skrift, er de tekst-moduler du selv skriver. Her indsætter du selv et tekstmodul der beskriver alle herlighederne ved din restaurant. du kan vælge et top-tekstmodul med panoramafoto eller et top-tekstmodul med højrestillet foto. Læg mærke til at tekstmodulerne tilpasser sig selv i forhold til de fotos der indsættes. 

for sale

Husk når du indtaster tekstmoduler, specielt de første to tekstmoduler, skal være med en tekst der "sælger" din restaurant.  det er en god ide at fremhæve din restaurants navn i begyndelsen af et tekstafsnit feks.

Niagara Falls Restaurant har fire store selskabslokaler som også er velegnet til fest eller konference eller

Bryllup: Niagara Falls Restaurant har fire store selskabslokaler som også er velegnet til bryllup, fest eller konference

Smiley og facebook:  Når du indtaster grundoplysninger for din restaurant, ser du et felt hvor du kan indtaste URL. adressen til din facebook side, og det samme for din Smeylie rapport.

Niagara Falls Restaurant finder du i canada, og vi vil stå på hovedet for dig.
Hvis du vælger at spise på Niagara Falls Restaurant, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Canada.

Niagara Falls Læs mere om Niragara Falls

for saleBooking Restaurant Niagara Falls Restaurant clik på Niagara Falls Restaurant og book direkte på Restaurant booking. Efter en god middag på Niagara Falls Restaurant, kan du vælge en af de mange gode Hoteller i Canada

for saleSe bedømmelse Bedømmelse af Niagara Falls Restaurant, Har du ris eller ros til denne Restaurant, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Niagara Falls Restaurant, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER


Vi har lavet forarbejdet for dig, det du ser til venstre i rød ramme, er ca. det skærmbillede en I-phone viser (ikke med grøn skrift).  Det der her vises med grøn skrift, er et top-tekstmodul du selv indsætter ved at udfylde en skabelon. - du kan også vælge en skabelon med et mindre eller højrestillet foto.

Du skal først oprette dig som registreret bruger, når du har oprettet dig som bruger, kan du logge ind på alle redigeringssider og oprette din egen virksomhed, Restaurant, Hotel, B&B, Seværdigheder eller du kan annoncere  Events, loppemarkeder, og m. m.  - - Er du turistforening eller agent, kan du også oprette for andre, og så mange du vil.   Registrer dig her

Når du er på en redigeringsside, kan du altid kalde hjælpesiden her, bemærk, siden åbnes i et nyt vindue og du kan derfor skifte mellem hjælp og redigeringssiden på fanebladene i din browser.  Hvis der er noget du er i tvivl om, eller du mener vi kan gør bedre, så sig endelig frem på vores FAQ side. (ofte stillede spørgsmål)

Det er nemt at oprette din virksomhed, vi har lavet det meste for dig og du kan altid gå tilbage og rette/redigere.

INDTAST FØRST  (du kan ikke gå videre før dine grunddata er i orden)
Du vil se en menu til venstre, vælg først herfra. Indtast derefter ALLE dine grunddata, start med dit CVR nr. øverst i indtastningen  - Udfyld alle felter og vælg herefter SKABELON inden du klikker Save

smilingdanmark.dk

Indtastningen er modul-opbygget, dvs. du vælger et modul der passer til det emne du er ved at indtaste. du kan skrive så meget du vil, og du kan også lave "sidemoduler"

Hvis din restaurant allerede er optaget smiling-restauranter.dk så send os en mail der bekræfter at du ejer restauranten eller har fuldmagt til at administrere og redigere, sammen med restaurantens CVR nummer.

Standard Hotel - Restaurant

Du skal bruge 2 - 5 lige store (max ca. 300 x 300 pixel) billeder der promoverer din restaurant - Hotel i en foto-slide øverst. se et eksempel her:

Foto-slide - Faciliteter og "Book Now" skrives automatisk efter dine grundoplysninger. Du kan reklamere for din virksomhed med eller uden fotos.

Vælg mellem  Top - Body - og Bundmodul (du kan faktisk nøjes med Topmodulet) Udfyld tekstfelterne, opload dine fotos, tast SAVE og din hjemmeside er færdig.

BEMÆRK! - at tekst og fotto automatisk scallerer sig ind i forhold til størrelsen på dine fotos, og hvor meget teksten fylder, derfor er det bedst at benytte liggende billeder  som vist i blå modul 4   se stort billede

 

VIGTIGT Hver modul får automatisk et INDEX nummer, der i rækkefølge bestemmer placering af det enkelte modul. På redigeringssiden vises index nummeret. det er vigtigt at du starter med et højrestillet foto, og veksler skiftevis efterhånden du indsætter flere moduler. du kan flytte indexet/modulerne op og ned, men det er vigtigt at "rytmen" højre og venstrestillet foto holdes.

Skabelon 1
cafeolai.dk

Topmodulet har altid det laveste INDEX nummer og får automatisk 0    Bundmodulet (hvis du vælger det) får altid automatisk det højeste INDEX nummer

Den simple løsning
Hvis du vælger skabelon nr 1   med et eller ingen billede, skal du bare skrive en "sælgende" tekst for din virksomhed og taste save,  - her er stadig plads til fire billeder i "slidshow"

BEMÆRK! Når du ser modulerne på indtastningssiden kan der være forskydninger i både fotos og tekst, hvis dine fotos er høje eller du har skrevet for lidt tekst. - det vil automatisk rette sig når du gemmer din indtastning og ser det færdige resultat. Der er et link hvor du kan se det færdige resultat.xx En ny side vises hver gang du klikker PREVIEW   den skal du lukke for at gå tilbage til din edit side.

 

Ved indtastning af tekst må du kun taste "ENTER" eller linjeskift når du ønsker et nyt afsnit

Åbningstider:
Indtast dine åbningstider både på dansk og Engelsk.

Mandag 10:00 til 23:00<br />
 Tirsdag 10:30 til 22:00<br />
Søndag LUKKET<br />
Køkken lukker alle dage en time før.

Du skal ikke skrive 'Åbningstider', men kun tiderne som vist i boxen til venstre.

Tip og Trick til indtastning af tekst: Standard tekst til web-sider, skrives i  HTML datasprog, derfor kan du benytte et par trick der påvirker din tekst layout når den vises på en Webside.

Trick 1. - Teksten i åbningstider boxen  har <br /> tegn efter de første tre linjer, som betyder "break" eller "Line break". Når du tilføjer <br /> efter en tekst, bliver den efterfølgende tekst vist på næste linje, ellers vil teksten i boxen blive vist på samme linje ud i et. -

Trick 2 . - Når du indtaster din tekst, vil "ENTER" tasten give et "Line break", men den vil også give ca. en linje ekstra afstand til teksten ovenover, og danner et nyt afsnit i teksten. men hvis du feks. ønsker at lave en overskrift:

 

 

Overskrift tilknyttet næste linje:
Kopier denne starttekst med overskrift  til nyt afsnit og udskift til egen tekst

Bageren i Hornbæk  NordsjællandRestaurant Madlækker
Tingvej 27 Kolding

Restaurant madlækker ligger i et smukt område med pragtfuld udsigt over Kolding fjord

Når din Restaurant søges på Google vises den Maximeret (som vist på screen dump til venstre), men ofte søges der bare på "restauranter i kolding" og så vises alle restauranter i Kolding (hvis alm PC, i tre rækker, I-phone en række) alle minimeret som vist til venstre.

Når du opretter din Restaurant skal du skrive en "sælgende" tekst der lokker kunden til at vælge netop din restaurant frem for andre. - HUSK denne tekst skal skrives ud i en linje. Max 300 tegn.

FotoSlide: Når du åbner indtastningssiden, og når du har indtastet alle nødvendige grundoplysninger, vises fire billeder i nummerorden 1 - 4. Vær klar med mindst et billede max 300 x 300px, men gerne 4

fremgangsmåden er:  Klik først på den røde pil over det foto du vil uploade til, start med foto 1.  Skriv derefter et navn til dit foto , f.eks. "Restaurant facade"  - - Klik  derefter på "BROWSE" og find dit foto på din pc.   Når du har fundet dit foto skal du klikke "Upload now" og dit foto placerer sig i det fotofelt du har valgt fra 1 - 4.    Når du har uploadet dine fotos, kan du nedenunder se hvordan dine billeder passer i din annonce.     Du bruger samme fremgangsmåde når du uploadet foto til modulerne i din annoncetekst.

BOOKING Request:for sale
Har du ikke booking mulighed fra din egen hjemmeside, så kan du, når du er færdig med indtastningen, kopiere den blå booking knap over på din egen hjemmeside,(ikke den du ser her, men en lille kodesnip der danner den blå knap) og bookinger herfra sendes direkte til din mail adresse. det er helt gratis. Vi sender dig en mail med en lille "kodesnip" som du kan sætte ind på din hjemmeside.

Du finder Booking koden, som en lille kodesnip, du kan sætte ind hvorsomhelst på din egen hjemmeside i <body> sektionen.</body> - - Husk at få hele koden med når du kopierer din kode fra edit siden.

HUSK!: Hvis du skifter email adresse, skal du rette den i din annonce og derefter kopiere en ny booking knap over på din egen hjemmeside.

restauranter
Stort billede

Fra alle vores Hotel, BB, Restaurant og Camping portaler, kan der bookes direkte fra portalen, bookingen sendes direkte til din email adresse.

Når du får en booking, er der et tekst link "følg dette link", når du klikker på det, kommer du til en booking administrations side hvor du kan se dine bookinger. Her vælger du "Bekræft til kunden" og der bliver vist en box hvor du kan vælge tre svarskrivelser, efter temperament. - du vælger en og klikker på "Send" - - - En mail bliver automatisk sendt til kunden og du har nu bekræftet til kunden at du har modtaget og aksepteret bookingen.

restauranter
Stort billede

Booking sektionen kan du selv rette til med eget logo, specielle åbningsdage, ferie og fridage, full booked mv.

Bageren i Hornbæk  NordsjællandBageren i Hornbæk  Nordsjælland

Engelsk  Dansk
Start med at gøre din Danske side færdig inden du klikker på flagene for at skifte sprog. Vi dækker HELE verden og din Restaurant bliver vist Globalt.  Den størst voksende turist gruppe kommer fra Asien, og en kineser der sider i Beijin og planlægger sit besøg i Danmark og din by, kan ikke tale Dansk, men formentlig Engelsk, derfor indtast også din side på Engelsk, så kan Kineseren også se din Restaurant og besøge dig fordi han også ved du taler Engelsk.

RESUME/FREMGANGSMÅDE:  Udfyld først alle felterne under generelle oplysninger. 
Indtast dine åbningstider i boxen. "Dine åbningstider" (hvis Restaurant)
Skriv en sælgende tekst  i en linje, max, 150 tegn(vises kun når din Restaurant/Hotel er minimeret)
Upload dine fotos til den øverste fotoslide og skriv en meget kort tekst til hver foto
Gem dine indtastninger og se resultatet på linket "Preview"
Vælg nu "Rediger topmodul"
Fortsæt med at indsætte/redigere de moduler du ønsker.
Husk, dine afsluttende bemærkninger skal du gemme til bundmodulet hvis du vil have facebook og eller smily link i bundmodulet