smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Danmark Regioner
Midtjylland Stor københavnStor københavnStor københavnNordjyllandDanske regioner
Vælg Region

Lifestyle()
Danmark er berømt for dansk møbeldesign arkitektur og kultur. og i dag er Danmark lige så berømt for mad, film og sport. Verdens bedste restaurant 'Noma' har indført en helt ny måde at lave mad 'Ny Nordisk Køkken'. Filmskabere som Lars von Trier og Susanne Bier har vundet en lang række internationale priser.

SmilingDenmark.dk

Arkitektur()
Dansk arkitektur har en lang historie og verdensberømte arkitektoniske bygninger kan ses på tværs af kloden. Fra den ikoniske Sydney Opera House designet af Jørn Utzon til verdens bedste beboelsesejendom i 2011 tegnet af Bjarke Ingels for '8 House 'i København.

SmilingDanmark.dk markedsfører Danmark og Danske Turisterhverv.


Danmark er opdelt i fem administrative Regioner, har 406 øer og 7314 km kyststrækning, og det højeste punkt i landet er kun 170 meter over havets overflade. Den gennemsnitlige vindhastighed er 7,6 meter i sekundet, og forklarer, hvorfor Danmark er et af verdens største eksportører af vindmøller

Tag dig tid til LEGOLAND Billund

LEGO LAND Billund Denmark

Visit BillundLegoland Billund Denmark

Nyd verdens bedste mini ferie på det nye LEGOLAND Billund Resort - et paradis for børn og deres forældre. Oplev det bedste fra LEGO, LEGOLAND og Lalandia, herunder pirater, cowboys og vikinger, og tag tid i dit liv til at prøve de mere end 50 forlystelser og attraktioner. Eller hvad med noget vand sjov på Lalandia Aquadome? Det er et tropisk El Dorado for hele familien.

Bo i hjertet af LEGOLAND
Når du bor på Hotel LEGOLAND og køber et Resort Pass, har du ubegrænset adgang til Lego Land, Lalandia Aquadome og Monky Tonky Land under hele dit besøg! På Hotel Lego Land finder du fantastiske, helt nye eventyr værelser der venter på dig, med masser af sjov og overraskelser.. Book your stay here.

Smiling DanmarkWe look forward to seeing you in our world full of Lego play!

 


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.