smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Visit Skagen Nordjylland Nord Vælg en region i menuen øverst til venstre
Skagen  Indbyggere: 8198
Frederikshavn Kommune: Birgit Hansen (S)
Kommunens Indbyggere: 60458
Større byFrederikshavn
International Lufthavn: Aalborg
Distance til: Frederikshavn 14 km
Område: Nordjylland Nord
Region: Region Nordjylland
Vælg område i menuen øverst til venstre
Skagen ligger i Nordjylland, og er et besøg værd. Skagen er beliggende i Frederikshavn Kommune og er Danmark´s nordligste by, med 8.636 indbyggere (2012) Skagen er kendt for Skagen fiskerihavn og er en populær destination for turister. som i denne nordlige del af Jylland, kan se den tilsandede kirke og besøge Skagen grenen, der adskiller Skagerrak fra Kattegat.

Visit Skagen and where to go in Denmark'

Visit Skagen and where to go in Denmark's northernmost town

Danish fishing boat Visit Skagen Denmark.

Skagen er kendt for Skagen fiskerihavn og er en populær destination for turister. som i denne nordlige del af Jylland, kan se den tilsandede kirke og besøge Skagen grenen, der adskiller Skagerrak fra Kattegat..Raabjerg Mile Visit Skagen Denmark  

Visit Råbjerg Mile og det nordligste punkt i Denmark
 der er oplagte mål for et besøg. Råbjerg Mile er en af de største vandreklitter i Nordeuropa, den bevæger sig mere end 15 meter om året.

Visit Skagen DenmarkKør med Sandormen ud til grenens spids - den nordligste spids af Danmark - en spændende, oplevelsesrig og inspirerende tur, hvor du kan få oplysninger om kystlinjen´s forandring og natur mangfoldigheder.
Kontakt : Toni Jespersen
Carl Johansensvej 7 9990 Skagen
Tlf.: + 45 9844 5024 Mobil: +45 4030 5042

Magisk lys over sand og hav.
Skagen light visit Denmark Det første du lægger mærke til, når du nærmer dig Skagen, er det stærke lys, og det storslåede landskab med store skove og klitter omgivet af hav.. Visit Skagen light Denmark

Det milde Kattegat mod det grovere Skagerrak mødes på grenen. Malerne var de første turister der blev facineret af det særlige lys. Det var i midten af 1800-tallet, hvor malerne PS Krøyer, Anna og Michael Ancher og digteren og maleren Drachmann tjente til at fremhæve Skagen. Og selv i dag bor og arbejder der mange kunstnere der inspireres af lyset, ligesom malerne fra "Golden Age".
Skagen byder på mange fornøjelser, kultur, restauranter og hyggeligt miljø. At se værker af Skagens malere, Skagens Museum og måske spise en fiske middag på den legendariske Brøndums Hotel, som var et populært tilholdssted for kunstnerne og er et besøg værd.

Skagenmaleren P. S. Krøyer Denmark Skagensmaleren Michael Ancher Denmark Skagenmaleren Michael Ancher Denmark Skagenmaleren Michael Ancher Denmark
Skagen maleren P. S. Krøyer Denmark

Michael Ancher

Skagen maleren Michael AncherSkagen maleren Holger Drachmann

Restaurant Holger Drachmann kan helt sikkert skænke dig et glas vin på det rigtige tidspunkt. Visit Skagen habor Denmark / Skagen havn I Skagen mødes du af åbne rum og det fængslende lys. Gågaden Saint Laurtentiivej lokker med folkemusik kunst og shopping. I havnen er restauranter og boder, der sælger frisk fisk og rejer. Nyd at være i stand til at slappe af. Romantik og sjov året rundt. Sol og svømning og puls på kroer og fortovscaféer. Sommer Glade mennesker spadseretur rundt i landskabet. Lavsæson er mere romantisk, Spis godt i gode restauranter og walking på stranden.

Jetset - finere folk med mange penge - Den bourgeoisiet har altid mødtes i Skagen. Fine folk med penge elsker at mødes og samle venner omkring sig. I fortiden var det også her, giftemodne unge kunne blive introduceret til potentielle partnere. Det er det måske stadig? ?

The buriet Church Skagen Denmark

Den tilsandede kirke
Kirken, hvis navn er hellig. Lawrence kirke, angiveligt bygget i sidste halvdel af 1300-tallet og var på det tidspunkt den største i Danmark. Sandflugten, som begyndte i det 16. århundrede, nåede kirken i slutningen af 1700-tallet. Menigheden måtte grave sig ind, når der var gudstjeneste. Denne kamp varede til 1795, hvor kirken efter kongelig ordre blev nedlagt. Kun tårnet er synlig. I 1994 undersøger omkring kirken, som har holdt kirkens rækkevidde. Røde pæle i jorden mark i dag skib og sakristi placering og omfang. Ligesom faskiner markerer kendte dele af den gamle kirkegård væg.

Eagle hunt Skagen Denmark

Ørne reservatet
Oplev verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark! Se den majestætiske ørn i øjnene og føle det snurrer i dig - Den lynhurtige vandrefalk vil vise dens flyvende færdigheder. Lær om falkejagt, en jagtmetode, som er tættest på naturen og se træning af rovfugle på Ørnereservatet.


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.
DK DK