smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Rengruppen ApS H P Christensens Vej 2A 3000 Helsingør Nordsjælland

Region Hovedstaden Servicevirksomheder Nordsjælland  Luxus


Rengruppen ApS Helsingør
 Page: 1
[1]   >
Privat rengøring 
Rengruppen ApS
H P Christensens Vej 2A 3000 Helsingør

Vi har siden 1997 været anerkendt som et af Hovedstadens og Nordsjællands mest vellykkede full-service rengørings firmaer.

Baseret på vores kernekompetencer inden for rengøring, har vi udvidet vores portefølje til at omfatte ikke bare almindelig rengøring i private hjem men også erhvervs rengøring, trappevask, hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, flytterengøring samt vinduespolering. Vi har fokuseret på at tilpasse og optimere vores serviceportefølje med henblik på at opfylde nye kundebehov. Et eksempel på dette er vores nyånbnede renseri der giver os muligheden for GRATIS at afhente og levere kilovask samt rensetøj i forbindelse med den almindelige rengøring. For at sikre en fortsat stabil vækst og evne til at håndtere vores kunders behov har vi styrket vores konkurrenceevne gennem en væsentlig udvidelse af vores kapacitet.

Mange af vores kunder er afhængige af vores langvarige partnerskaber i servicesektoren. Vi tilbyder en lang række tjenester, der er nødvendige for at bevare værdien affast ejendom og faciliteter.

Funktionaliteten er sikret med os.

Vores værdier er Fleksibel, kraftfuld, og høj standard. Med teknisk rådgivning og skræddersyede koncepter, tilpasser vi vores serviceydelser så det matcher vores kunders behov.

Uanset om der er tale om permanente aftaler eller individuelle præstationer. Alt er muligt. Vi tilbyder en komplet løsning til gavn for kunden. Full-service tjenester, god kommunikation, hurtige svartider. Hos os får du den rigtige serviceydelse for dig.

Du ringer til os - og vi gør det for dig

Vi er tilknyttet fritvalgsordning hos Hørsholm kommune.

Rengruppen Rengruppen ApS Helsingør ligger i Helsingør, og vi vil byde dig velkommen.
Hvis du besøger Rengruppen ApS Helsingør, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Helsingør.


Se bedømmelse Bedømmelse af Rengruppen ApS Helsingør, Har du ris eller ros til denne virksomhed, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Rengruppen ApS, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER

Rengruppen ApS ElsinoreRengruppen ApS H P Christensens Vej 2A 3000 Helsingør

Som kunde hos Rengørings Gruppen giver vi dig kvalitative og økonomiske gode løsninger på små og store opgaver indenfor kontorrengøring, ejendomsservice, trappevask, skurvognsrengøring og byggerengøri

Service virksomheder Privat rengøring Helsingør Danmark

Page: 1
[1]   >