Udvikling Nyheder Nordsjælland

 Page: 1
Erhvervsvenligheden halter stadig i Helsingør
juni tirsdag 20-06-2017
Nyheder
Tonny Parnell
Helsingør

Erhvervsvenligheden halter stadig i Helsingør

Helsingør

Erhvervsvenligheden halter stadig i Helsingør

Der er stor forskel på de lokale erhvervsforhold i landets 98 kommuner. Billund er Danmarks bedste til erhvervsvenlighed, mens Tårnby er den dårligste. Det viser Dansk Byggeris årlige analyse, hvor flere sjællandske kommuner har skruet op for erhvervsvenligheden

Helsingør er igen strøget fra en 67. plads ned til en gedigen bundskraber og en 85. plads ud af 98.

Det viser Dansk Byggeris årlige analyse, hvor landets 98 kommuner bliver målt på 31 forskellige parametre om alt fra skatter og afgifter til investeringer i offentlige bygninger og priser og åbningstider på genbrugspladsen.

I forbindelse med Madmarkedet og tilsidesættelse af Lokalplanen for området, har kommunen nu heller ikke været lydhør for Detailhandlens ønsker og mening om udnyttelse af og det samspil der burde være mellem Kultursatsningen - Kulturværftet og detailhandlen i indre by.

Helsingør består i dag af mindre virksomheder 1 - 9 ansatte, hovedsagelig serviceerhverv Detailhandel restaurant og Hotelvirksomhed, og alene disse skal Trække den store kulturinvestering i land.

 Det halter gevaldigt med Kommunens forståelse herfor, Ingen lydhørhed og for ofte spændes der ben for nødvendige tiltag.

Helsingørs Erhvervsvenlighed 2017
Klik for stort billede

Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Page: 1