Provins område
 Vælg Ny 
Bed and breakfast EnglishBed and breakfast Danmark
     Salobrena
Salobrena North_Sealand    Region Hovedstaden
B&B Salobrena  Casa Lobo Salobrena Spain  
Casa Lobo Smile 

Casa Lobo


Costa Aguilera Mar 18680 Salobrena   More info
book room

Read more about Salobrena Granada.

Attraktioner  

Room with Internet access Internet accessRooms with svimmingpoll Fiskemulighed
B&B with kitchen KøkkenRoom with Swimming pool Swimming pool
Strand sø Strand / SøBed and Breakfast with Golf Golf i nærheden
Bed and Breakfast with waterworld Vandland i nærhedenBed and Breakfast with laundry Tøjvask mulig
BB with Aircondition AirconditionBB Room Heating Room heating

Casa Lobo

CASA LOBO

Casa Lobo er en perle på Costa Tropical
Velkommen til Casa Lobo i Salobreña.

Hvis din ferie skal gå til den spanske kystperle Salobreña, så er vi sikre på, at vi har huset til dig.. 2 fam. or up to 6 beds

Smilingglobe AAAA Certificate

Ejerne af denne 4 Smiling feriebolig kræver et SmilingGlobe VIP certificate AAAA for at du kan booke online

Vores dejlige Casa Lobo har det hele: Charme, havudsigt og opvarmet pool.

With the Mediterranean sea at your feet and the snowy mountains of the Sierra Nevada to your back, you couldn’t wish for a better combination, Salobrena is a delightful place to visit any time of the year.

Casa Lobo  Andalucía

Casa Lobo (oversat til dansk “Ulvehytten”) ligger i et af Costa Tropical mest eftertragtede område. Udsigten fra alle dele af grunden er formidabel, og terrasserne og pool-området er privat og helt ugeneret.

Casa Lobo ligger placeret mellem byerne Salobreña og Almuñecar. Almuñecar har langt flere hoteller end Salobreña, og er derfor mere kendt som feriested, og mange danske turister holder deres ferie netop her.

Hvorfor ferie i Costa Tropical

Casa Lobo  Salobrena

Casa Lobo har en pragtfuld beliggenhed – bygget på en bjergskråning helt tæt ved kysten. Lige neden for huset er der klippestrand, men Salobrena har også flere kilometer dejlige sandstrande. Du kan se et billede af villaerne i Costa Aguilera Mar, som er et meget eftertragtet område på Costa Tropical

Nærområdet giver mulighed for utallige aktiviteter, blandt andet golf, dykning, ridning, skisport, vandreture og forskellige kulturelle oplevelser

Spa - Jacuzzi

Casa Lobo  Granada

I den nederste del af haven er der installeret en  stor 7- personers  jacuzzi. Det er topmodellen (Grandee) fra Hotspring.

Fra denne spa er der den mest pragtfulde udsigt over Middelhavet. I vintermånederne( november – påske) er brug af spa’en inkluderet i lejeprisen. I sommerhalvåret er spa’en tømt  for vand.

Fabelagtig beliggendhed

Casa Lobo  Granada

Casa Lobo's dejlige, subtropiske have ligger på den 1000 m² store grund, og er opdelt i et lækkert pool-område, en patio, et barbeque-område og en nederste del med nye, flotte terrasser og nyplantede frugttræer - et herligt sted at nyde solopgangen over Middelhavet! 

Fra både patioen og terrassen er der adgang til barbeque-området, hvor du kan grille lækre bøffer på vores argentinske grill. I barbeque-området står også vores største appelsintræ, hvor du kan plukke friske appelsiner i december-februar.

 

Aktiviteter

Kultur

La Alhambra, Granada
La Alhambra, som betyder "Den Røde" efter bjerget, hvor det ligger, er ikke bare det smukkeste, men samtidig det ældste og bedst bevarede arabiske palads, som findes i verden. Husk at bestille billetter på forhånd.

Vil du læse en spændende dansk side om at besøge Alhambra, så tryk her

Link til virtuel tur: tryk her


Museo Picasso - Pablo Picasso's museum i Málaga
Malaga er Picassos fødeby, og man kan både besøge hans fødehjem (Casa Natal de Picasso), som i dag også er et lille museum - Plaza de la Merced 15, samt det store flotte Picasso museum på adressen c/San Augustín 8.

På museet findes over 200 værker, som er doneret af Picassos svigerdatter og barnebarn, Christine og Bernard Ruíz-Picasso, mens bygningen er renoveret for offentlige midler.


De varme kilder i Alhama de Granada
Alhama er en lille by, ca. 850 m over havet, med ca. 6000 indbyggere. Alhama betyder "varme kilder" på arabisk, og det var araberne, som byggede byen og badeanstalterne.

Floden Merchánt har skabt en fantastisk smuk natur med kløfter og stejle klippevægge.

Det varme vand i kilderne siges at være helbredende, og kilderne er i dag byens "kilde til turister", idet folk strømmer til fra nær og fjern for at få kureret deres skavanker.

Badene ligger nord for byen, ca. 4 km fra centrum. De oprindelige bade finder man på badehotellet, med blandt andet et velbevarede, indendørs bassin fra det 1200 århundrede.

Uden for hotellet kan man bade gratis i floden, hvor de varme kilder udspringer.

Kør til Vélez Malaga og følg skiltene mod Alhama.


Drypstenshulerne i Nerja - Las Cuevas de Nerja
Ved den lille by, Maro, få km udenfor Nerja ligger verdens største og flotteste drypstenshuler - et fantastisk naturfænomen, som først blev opdaget i 1995.

Grotterne menes at have været beboet i stenalderen, og der er i grotterne fundet spor efter mennesker, der har levet i området for 25.000 - 30.000 år siden.

En tur gennem grotterne (ca. 4 km) er en fantastisk oplevelse - men husk varmt tøj.


Flamenco - Venta Luciano i Almunecar
Oplev et forrygende flaminco-show i Venta Luciano, kun få km fra Almunecar.

Aftenen indledes med spisning (barbeque) og afsluttes med et super-professionelt show.

Åbent på fredage - bordbestilling anbefales.

Til strand: 1 Km.   Til byen: 0,5 Km.   Til Restaurant: 0,2 Km.   

Casa Lobo Salobrena finder du i Salobrena, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vælger et ophold på Casa Lobo Salobrena, eller bare en enkelt overnatning på Casa Lobo Salobrena, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Salobrena.

Casa Lobo, clik på Casa Lobo Salobrena og reserver plads direkte på Casa Lobo hjemmeside. I kort afstand fra Casa Lobo i Salobrena, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Salobrena


Telefon:      Casa Lobo   Homepage: Casa Lobo

Se bedømmelse Bedømmelse af Casa Lobo Salobrena, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Casa Lobo Salobrena Spain
Page:  1
Page:  1
Granada