smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Vikingeborgen Trelleborg Attraktioner i Sjælland Vest Historie og Museer Familie Børn Slagelse
Turistattraktioner Kategori: Attraktioner
Historie og Museer Familie Børn
Hvad kan jeg se i Slagelse  Læs mere om Sjælland Vest
Region Sjælland
Vikingeborgen Trelleborg Slagelse Historie og Museer Familie Børn Sjælland Vest
 Page: 1
[1]   >
Historie og Museer Familie Børn
Ny Trelleborg
Torvegade 22
4200 Slagelse
Telf.: 29 38 45 49
Contact
More info.

Vikingeborgen Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg

Gå i vikingernes fodspor i den 1000 år gamle vikingeborg i Slagelse.

Vikingeborgen Trelleborg

På Vestsjælland nær Slagelse kan du opleve ét af Danmarks mest værdifulde og vigtigste monumenter fra vikingetiden, Vikingeborgen Trelleborg. 

Den smukke kongeborg blev bygget i år 980 under den mægtige Kong Harald Blåtands regeringstid, og er den bedste bevarede af sin slags. Du kan også se og opleve det unikke vikingeskjold, som er Danmarks eneste bevarede vikingeskjold.

Vikingeborgen Trelleborg
Vikingeborgen Trelleborg

Aktiviteter 
Vikingeborgen byder på mange spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien, primært sommersæsonen og skolernes ferier. Du får du mulighed for at deltage i forskellige opvisninger og aktiviteter, som islandske heste, dygtige vikingehåndværkere m.m.

Trelleborg Vikingefestival
Trelleborg Vikingefestival

På Vikingemuseet kan du se originale vikingefund fra udgravningerne, få indblik i vikingetiden, krigerne, Harald Blåtand, og hvordan vores forfædre levede. Herudover kan du opleve vikingelandsbyen Slagløse, hvor familien kan deltage og blive en aktiv del af vikingelandsbyen.

Viking for en dag
Du kan blive viking for en dag og opleve vikingetiden på egen hånd og opdage dit indre vikingeblod i årerne, lege, dyste og spise som vikingerne. Desuden kan du få krigertræning og undervisning i sværslag, gå på skattejagt – hvor du kan opleve Trelleborgs natur og kultur, og lære om vikingetidens håndværk.


Entré 
Der er på almindelige åbningsdage gratis adgang til museet og vikingeområdet. Bemærk! I forbindelse med Vikingefestival i uge 29 opkræves der entré. Trelleborg har lukket alle mandage, dog med undtagelse af den 25. april, 13. juni, 18. juli og 17. oktober.

Vikingeborgen Trelleborg
Vikingeborgen Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg er for børn i alle aldre

Udforsk den 1000 år gamle kongeborg. Gå på jagt efter Trelleborgs skatte udendørs eller i museets udstilling og find vikingekrigerens sværd, spyd eller økse.

I sommerferien og  øvrige ferier, kan du møde museets vikinger, der fortæller om vikingernes liv i krig og fred. Du kan også bage et lækkert fladbrød, smede en kniv, skyde med vikingernes langbuer, støbe smykker eller deltage i den drabelige krigertræning.

Trelleborg planlægger derudover specielle ferieaktiviteter i påskeferien og efterårsferie Se nyhederne på forsiden for at planlægge dit besøg.

Ny Trelleborg - videreudvikling..
I dag arbejder blandt andet Slagelse kommune på at Vikingeborgen Trelleborg skal videreudvikles til at blive et Internationalt Oplevelses- og Videnscenter, hvor du blandt andet via de nyeste virkemidler inden for digitale og virtuelle teknologi vil få fortalt historierne om Vikingerne ved Trelleborg.

Konktakt
Læs mere om Vikingeborgen Trelleborg - og se åbningstider på www.vikingeborgen-trelleborg.dk

Se også guiden "I Vikingernes fodspor"


Dragsholm Slot Odsherred HørveDragsholm Slot Odsherred
Hørve

På Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid, og vi tilbyder oplevelser, hvor naturen, gastronomien – og ikke mindst historien – harmonerer. Slottet er et af Danmarks ældste og ligger i det smukke Odsherred.....
Historie og Museer Familie Børn Hørve Sjælland Vest

Page: 1
[1]   >